Over mij


Praktijk Vind Verbinding

Mijn naam is Dity Groenwold-Harms, Encaustic & art coach® en klankmasseur van Vind Verbinding in Bunne.

Op mijn website vind je informatie over o.a. creatieve workshops, coaching d.m.v. creatieve werkvormen, klankmeditaties en meer.

Als creatief coach kan ik je begeleiden om je te verbinden met jouw authentieke zelf. Om met meer zelfvertrouwen in het leven te staan en om je vertrouwd te maken met een stuk zichtbaarheid. Ja durven zeggen als je ja wilt zeggen. Maar ook nee durven zeggen als je nee wilt zeggen. 

Creatieve Coaching is intuïtief werken met steeds als doel om jou contact te laten maken met jouw intuïtie waardoor je nieuwe inzichten krijgt, die jou bekrachtigen en waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. Dit doe ik op een integere, liefdevolle manier met respect voor de persoon die jij bent. 

Ik kan jou ondersteuning bieden om in contact te komen met het hart-verlangen en dit verlangen ook daadwerkelijk te gaan neerzetten. Er is maar één iemand die jou gelukkig kan maken en dat ben jezelf! 


*Encaustic & Art coach

Een encaustic & art coach®, door close2nature opgeleid, is een coach die respect heeft voor de aarde en alles wat er op leeft. Een encaustic & art coach® kijkt naar het werken als coach op een holistische wijze. Volgt het weten van het hart, neemt spiritualiteit als vanzelfsprekend mee en zet dat op een gegronde wijze in de praktijk.

Ik ben een coach die persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en eigen-wijsheid serieus neemt. Daarnaast heb ik het ‘&’-teken staan, dat betekent dat ik een specialisatie jaar heb afgerond. Ik kan jou naast coachen met Encaustic art ook begeleiden bij het intuïtief schilderen volgens The Art Of Allowing, ofwel De Kunst van het Toelaten.

Je krijgt door coaching met een bijenwastekening inzicht in jezelf. Door de kleuren, beelden, symbolen en gevoelens die in de bijenwastekening te zien en te voelen zijn help ik je deze te verduidelijken door middel van vraagstellingen. Dit alles bij elkaar maakt het een magisch proces. Zie voel, ervaar en ontdek wat voor nieuwe inzichten een wastekening jou kan brengen. 
Powered by webXpress