Home


Praktijk Vind VerbindingHartelijk welkom op de site van Praktijk Vind Verbinding. 

Verbinding vinden met en bij elkaar, vertrouwen op je intuïtie, in je kracht staan. Ontdek jouw eigen kleuren! Creatieve workshops, coachen d.m.v. creatieve werkvormen, klankmeditaties en meer.

Creativiteit, kunstzinnigheid heeft alles in zich om op een aangename en speelse manier meer diepgang te verkrijgen.

Door te coachen via creatieve werkvormen (o.a. encaustic art en art of allowing) ga ik samen met jou een stukje mee op ont-dekkingsreis naar jouw eigen kleuren, jouw eigen-wijsheid.

Hoe zou het voor jou zijn als je de spelende, creatieve en kunstzinnige mens in jezelf mag ontmoeten? Open mag staan voor nieuwe ervaringen. Reageren vanuit je gevoel, puur en echt zijn. Jezelf ruimte geven om lerend te mogen zijn. Jezelf toestaan om fouten te mogen maken. Dit is wat wij door de jaren heen vaak zijn kwijt geraakt. Door creatief bezig te zijn maak je contact met je intuïtie en je gevoel. Er is geen goed of fout. Het gaat om verrassende bruikbare ideeën en inzichten waar jij mee verder kunt gaan.

Ik kan jou ondersteunen in dat proces. Samen gaan we op zoek naar jouw antwoorden, zodat jij vrij en in verbinding met jezelf in het leven kan gaan staan.


Powered by webXpress